Tuotteemme ovat piste iin päälle.

 

On tärkeää tehdä lopputuotteestasi ammattimaisen näköinen, eikö olekin? Työryhmäsi on käyttänyt lukemattomia tunteja sen työstämiseen – ja lopputulos on virheetön!

Et voi vain lyödä tuotteesi kylkeen mautonta, logotarraa. Vilkaise sen sijaan tuotteitamme. Ne antavat omallesi lentävän lähdön markkinoilla.

 
logos1.jpg
logos2.jpg

acrylicmarkings.jpg

AKRYYLIMERKIT KAIKISSA VÄREISSÄ

Näissä kustannustehokkaissa merkeissä on paksu, tarttuva tausta sekä hohtava, kristallimainen kiiltopinta.

Printtaamme logosi sekä haluamasi sähköiset, mekaaniset tai hydrauliset kuviot tuotemerkkisi väreissä akryylilevyn takapinnalle luodaksemme poikkeuksellisen kestävän merkkilaatan. Saat tilaamasi merkit sivulle kiinnitettyinä, mikä tekee juuri oikean löytämisestä helppoa.

thindecals.jpg

KESTÄVÄT SIIRTOKUVAT ETUPANEELIIN

Jos etsit tuotteellesi hillittyä, tukevaa ja säänkestävää ulkoasua, käänny ihmeessä meidän puoleemme.

Haluamasi merkit painetaan ohuen, UV-suojatun levyn taakse, jolloin etupuoli jää miellyttävän sileäksi – mikä tekee tuotteestasi myös ammattimaisen tuntuisen.

Valmistamme myös taustavaloilla varustettuja paneeleita.

PANEELIT RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ


& ALUMIINIA

Etsiessäsi materiaaleja, jotka kestävät ankarimpiakin sääolosuhteita, voit huoletta turvautua vanhaan kunnon ruostumattomaan teräkseen.

Meiltä saat kauniit, kiiltäviksi harjatut merkit missä tahansa koossa ja muodossa vahvapiirteisillä, mustilla kaiverruksilla.

Jos taas kaipaat jotain köykäisempää, mutta kuitenkin metallia, luomme merkkisi helposti myös anodisoidusta alumiinista.

laserengraving.jpg

LASERKAIVERRUS & -MERKINTÄ

Käytämme huippuluokan laserkaiverrus- ja merkintälaitteita, joten halusit tuotemerkkisi sitten mille materiaalille tahansa, toiveidesi toteuttamisen ei pitäisi olla meille temppu eikä mikään.

uvprinting.jpg

DIGITAALINEN UV-PAINATUS

UV-painatus on mitä kiehtovinta teknologiaa. Nyt voit unohtaa silkki- ja offset-painannan edellyttämien työkalujen valtavat valmistuskulut.

Pystymme painamaan merkkejä kaikissa CMYK-värikartan sävyissä tai valkoisina oikeastaan mille tahansa materiaalille, kunhan se on alle 10 cm paksua.

lasercutting.jpg

VINYYLI- & LASERLEIKKAUS

Laserkaiverruslaitteet ovat mahtavia, sillä niillä voi myös leikata eloperäisiä materiaaleja.

Jos siis satut tarvitsemaan muovi-, puu- tai paperipaloja, olemme valmiita auttamaan.